2012. november 12., hétfő

Vizsga

Örömmel jelzem, hogy végre sikerült befejeznem egy tanfolyamot, amiről kaptam egy igazolást, ami feljogosít arra, hogy tovább csináljam azt, amit idáig is csináltam.
Alapjáraton az ember azt mondaná, hogy idő és pénz kidobás az egész, ugyanis ugyanazt tanultuk szinte most is, amit anno az iskolában. Viszont kötelező elvégezni, mert hát kell a pénz...
De hogy azért legyen benne mégis pozitívum, megismerkedtem új emberekkel (az egyik megtanított angyalt horgolni, amiért végül is megérte, és ez még a későbbiek során lesz téma :), nagyon hangulatos volt az egész, szóval jó volt a társaság.
Vizsga előtt, közben, és után szabályosan a könnyeink potyogtak a nevetéstől. 
Na jó, vizsga közben csak annak, aki kint maradt :)
Viszonylag hamar végeztünk.

A társaság kicsit hiányozni fog, ugyanis a világ (na jó, az ország) különböző, elég távoli pontjairól voltunk mind.
Más nem igazán. 

Még folyamatban van egy másik, kreditpont gyűjtős tanfolyam elvégzése, ami elég "érdekes", ugyanis a téma elég távol áll tőlem (kb. mint Makótól Jeruzsálem :), de hát ingyenes tanfolyam, és egyébként is szuvenír nyihaha ne kukucska protkó....

Vizsgától függetlenül ez egy nagyon vidám nap volt, ugyanis egy barátnőmmel mentem és jöttem egy vonattal, és dumcsiztunk közben.
Rájöttünk, hogy egymásból kihozzuk a rosszat, és hogy ő egy világuralomra törő gonosztevő. A sálja helyett szeretne egy gonosz kinézetű macskát, mert mégis csak gonoszabb azt simogatni, mint a sál végén a rojtokat. 
Szóval vigyázz világ!!!!! :)
És hogy nektek is legyen valami vidámságotok íme az ördögi terv generátor.

És az én napi ördögi tervem:
 A célod egyszerű: A lelkek feletti hatalom megszerzése.
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned a rajongás sorozatgyilkos pszichopaták iránt.

Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: foglyul ejteni a tudósokat. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a gonosz kismalac? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött ez? És miért transzformálta magát egy számítógépbe?
Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: lerombolni a Hortobágyi délibábot. Figyeld meg, ezután harci robotok hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Arrrgghhhh... Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
Harmadik Fázis:
Végül beveted titkos fegyvered: a rombolás fekete seregeit, amely előidézi a politikusok igazmondási rohamát. Ezek után előbújhatsz a Hold sötét oldaláról, a világ a lábaid előtt hever.
Ha tanácsainkat követed, a diadal nem marad el. Bízz bennünk, és használd az Ördögiterv-generátort!

Jó-jó, tudom, hogy agyament, és fárasztó, de én mostanra arra a szintre jutottam, hogy ezen is sírva nevetek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése