2013. december 15., vasárnap

Karácsonyra készülődve

Közeledve a karácsonyhoz, kezdem magam kicsit utolérni.
Jó ideje csak angyalokat és könyvjelzőket horgolok, illetve keresztszemezek. Most már eljutottam arra a szintre, hogy mindegyikből kész lett amennyinek el kellett készülnie. Most még pár csillagot meghorgolok (találtam egy nagyon cuki és egyszerű fajtát), és elkészítek egy meglepetést, meg egy igéretet... és utána szóval egy kicsit hanyagolni fogom a (horgoló)tűket... :) Már kinéztem egy nagyon vagány keresztszemes mintát magamnak :)
Pár fénykép az elmúlt időszak terméseiből:





 Angyalkáim idén színesben nyomulnak :) Ez persze már csak a maradék a sokból, ami készült (főleg fehérből és kékből volt nagy mennyiség). Nagy részük postán útnak indult, kisebb részük a héten fog gazdára találni. Személyes kedvencem a sárga és a lila angyalka :) 
A piros érdekessége az, hogy maradék fonal az anyák napi szívből, és a nyári könyvjelzőből, és hajszálpontosan annyi fonal maradt, hogy erre a két angyalkára (akasztóval futotta).

Készültek még angyalos könyvjelzők, szintén színesben:



 Szintén a sárga a kedvencem. (igaz itt már el volt fogyva a fehér fonalam...)

Készültek még keresztszemes könyvjelzők is.
Az angyalosat már mutattam, ezek most hópelyhesek (stílusosan piros-zöldben... :) 
Így esik a piros hó:

 Ezek lettek sajnos a legjobban sikerült fényképek (figyelembe véve a fényképezőgépet, meg a fényviszonyokat, meg hogy nem tudok fényképezni...), az első hópehelyről még nem lett levágva szál... (azóta megtörtént! :)
Az első kettő elkészítése a legegyszerűbb, de személy szerint nekem a harmadik tetszik a legjobban.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése